top of page
Logo Govaerts wit pijl2.png
Diensten
Distributie & transport

Met meer dan 30 jaar ervaring in de logistiek weten we altijd de beste logistieke oplossing te vinden voor elke opdracht. Veilig, snel en kostenefficiënt transport op maat van iedere klant is ons kenmerk. Onze chauffeurs en planningsdienst zijn opgeleid en hebben een gedegen ervaring. 

Distributie Govaerts_voertuigen-50.jpg
High care transport

Al jarenlang is Distributie Govaerts vaste partners van enkele belangrijke spelers op de vlakglasmarkt en autobeglazing. 

Onze voertuigen zijn speciaal ingericht om losse glaspanelen en ruiten van allerlei voertuigen te kunnen vervoeren. Ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat al uw fragiele goederen veilig en onbeschadigd geleverd worden.

Distributie Govaerts_laden en lossen-31.jpg
Express transport

Een zeer dringend transport? Dankzij onze ervaren planningsdienst, uitgebreide vloot en een 'lean' attitude kunnen we elke opdracht snel en efficiënt afhandelen. Elke vracht wordt gevolgd door ons track & trace systeem. 

Distributie Govaerts_voertuigen-9.jpg
Opslag & orderpicking

We beschikken over 1500m² opslagruimte, ingericht om kleine en grote goederen op te slaan. De opslagruimte is goed onderhouden, beveiligd en verzekerd. Eventueel kan er orderpicking van je goederen door ervaren personeel georganiseerd worden.

Distributie Govaerts_laden en lossen-13.jpg
bottom of page